modni dodatak

Kišobran – Suputnik bez kojeg ne možemo zamisliti jesen!

Autor: Žene.ba
Prve kiše su pale baš kao i suho lišće, a naša garderoba polako prelazi u novu fazu gdje kupaće kostime mijenjamo za nešto toplije odjevne komade koji će nas grijati u nadolazećem periodu.

Ako još niste spremni ljetnoj odjeći reći zbogom, predlažemo da u svoju garderobu postepeno ubacujete jesenje favorite. Nekoliko komada slojevite odjeće poput kožne jakne ili balonera, bit će sasvim dovoljno da vas pripremi na hladna jutra.

Osim nešto toplijih odjevnih predmeta, sastavni dio svakog kišnog jutra je kišobran! Osim što je praktični suputnik koji nam služi za zaštitu od nepoželjnih kapljica, također je zanimljiv modni dodatak koji može upotpuniti vaš jesenski look.

Ako ste u potrazi za novim, današnja ponuda kišobrana uistinu je bogata, a njihov dizajn toliko privlači da bismo ih nosili čak i onda kada vani nema ni tračka oblaka.

Naime, pronašli smo 10 kišobrana koji osvajaju dizajnom, a posebno su nas se dojmili prozirni kišobrani s dodatkom lišća i Hrvatski kišobran s mašnicama koji je dizajnirala Dajana Vuksan. Osim njih, oduševio nas je i kišobran s Crvenkapicom koji nas je odmah vratio u bezbrižno djetinjstvo!

Nadamo se da smo vam pomogli pronaći novog jesenskog suputnika. Koji god odabrali, vaš će kišobran biti prava atrakcija na mokrom gradskom asfaltu.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba