Moda

Koji je trend nagovijestila Kaia Gerber na vjenčanju Marca Jacobsa?

Autor: Žene.ba
profimedia-0424853234-790x427

Manekenka Kaia Gerber izvan modnih pista ima stil kojem se nerijetko divimo, no njezina nedavna pojava na vjenčanju dizajnera Marca Jacobsa ostavila nas je iznenađenima.

Naime, supermodel se pojavio u širokom odijelu nalik na one koje su R’n’B pjevači znali nositi u devedesetim godinama. Odijelo je bilo neutralne zemljanje boje s blagim svilenkastim odsjajem, ispod kojeg je obukla crni top. Hlače odijela su bile izuzetno širokog kroja u nogavicama, no u struku su se sužavale tako da prate liniju tijela, a ramena sakoa su također bila oversized kroja s dugačkim rukavima.

Uz ovu modnu kombinaciju iz 90-ih obukla je otvorene, crne cipele s visokom petom i torbicu koja se nosi preko ramena. Kombinacija zaista podsjeća na stil od prije trideset godina, pogotovo u bojama u kojoj je nosi manekenka, stoga se ne bi čudili da ju češće vidimo na trendsetericama ove sezone. Treba naravno uzeti u obzir da ono što čini ovaj modni komad uspješnim je dobar kroj koji je prilagođen figuri modela.

Iako Kaia Gerber u ovom modnom izdanju izgleda fantastično kao i uvijek, pitamo se koliko bi se djevojaka stvarno odlučilo na ovako prenaglašene proporcije odijela.

Elle.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba