Elegantna kombinacija

Kraljica Letizia privukla pažnju odabirom outfita koji se lako može naručiti i kod nas

Autor: Žene.ba
Foto: X
Kraljica Letizia često se pojavljuje u elegantnim odijelima u javnosti, a nedavno je privukla pažnju na otvaranju izložbe "Felipe VI: Decenija historije španske krune" u Madridu.

Odabrala je chic krem odijelo iz najnovije Victoria Beckham x Mango kolekcije, koje je upotpunila patikama tenisicama Vivobarefoot i statement naušnicama Pdpaola Jewelry.

Kolekcija je pohvaljena zbog dekonstruiranih silueta, visokokvalitetnih materijala i tradicionalnih komada s modernim pristupom karakterističnim za englesku modnu dizajnericu. Kraljica Letizia, poznata po svojoj ljubavi prema odijelima, oduševljena je ovim modelom koji je savršen za ljetnu sezonu. Interes za ovim odijelom je velik, a cijene sakoa na Mango stranici kreću se od 190 eura, dok su hlače koje je nosila za ovu prigodu dostupne po cijeni od 115 eura.

Osim svojim neodoljivim outfitima, kraljica Letizia nedavno je izazvala pažnju novom frizurom. Skratila je svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu do bob dužine, pokazujući da je riječ o jednoj od najpopularnijih frizura ove godine.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba