Sa stilom i na plažu

Kupaći kostimi na pruge su bezvremenski klasik, a evo kako ih možete kombinovati

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Pruge su ove sezone svuda – u dizajnu enterijera, odjeći, pa čak i na torbama. Pjevačica Sabrina Carpenter nedavno je očarala na Jacquemus reviji, gdje je pokazala kako pruge u crveno-bijelim kombinacijama mogu biti savršen izbor, bilo da je riječ o suknji, korzetu ili marami. Ovaj stil je inspiracija i za naše kupaće kostime ove sezone.

U svijetu kupaćih kostima, crno-bijele pruge su uvijek u modi, ali ove godine, odvažite se i na vibrantnije kombinacije poput roze, zelene i bijele. Pruge u svim bojama donose svježinu i dinamiku, što ih čini idealnim za ljetne avanture. Ako ste ljubitelj mornarskog stila, klasične pruge su nezaobilazan izbor. Kombinujte ih uz lanenu haljinu ili suknju i šešir za savršen izgled na plaži.

Omiljeni trendovi i savjeti

Kada birate kupaći kostim s prugicama, imajte na umu nekoliko ključnih stilskih savjeta:

Odaberite prave boje: Osim crno-bijelih pruga, istražite vibrantne kombinacije poput roze, zelene i bijele koje će donijeti dodatnu živost vašem ljetnom izgledu.

Isprobajte različite stilove: U ponudi high-street brendova možete pronaći i bikini i jednodijelne kupaće kostime s prugicama. Svaki stil nudi različite mogućnosti za izražavanje vaše ličnosti.

Dodajte modni akcenat: Kombinujte svoj kupaći kostim s prugicama uz modni dodatak poput lanene haljine, sunčanih naočala ili velikog šešira kako biste upotpunili svoj ljetni look.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba