moda

Najpopularnija frizura za jesen 2024. odiše snagom i stavom

Autor: Žene.ba
FOTO: Ilustracija
Vidjeli smo da se svaki mogući tip boba pojavio 2023. godine, a ova kratka frizura ne pokazuje znakove napuštanja liste trendova. Ipak, osim popularnog boba, posljednjih mjeseci se izdvojila još jedna frizura.

Riječ je o "dolce vita" frizuri, odnosno kratko ošišanoj kosi u stilu italijanskih poslovnih žena iz 60-ih godina prošlog vijeka. Frizura je pomalo androgina i odiše snagom i stavom.

Iako je ova frizura prilično kratka, ipak ima volumena, a akcenat je na slojevitoj kosi ošišanoj na jednu stranu koja se nosi raščupana. ‘Dolce vita’ je idealna za sve žene koje žele momentalno da transformišu svoj izgled i nose ‘statement’ frizuru bez imalo stidljivosti, prenosi nova.rs

Iako je ovo zaista frizura za one koji se ne plaše promena i žele da ostave snažan utisak, lako se prilagođava svakom licu. Idealna je za žene koje žele da istaknu jagodice ili sakriju čelo.

Velika prednost ove frizure je lako održavanje i stilizovanje. Nakon pranja osušite kosu i postavite pramenove na željena mesta i popravite ih uz pomoć nekog od proizvoda za stajling,

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba