Moda

Rihanna: "Opake" hlače koje produžuju noge stvorene za nošenje uz štikle

Autor: Žene.ba
61710053

Rihanna je bila prezenterica na dodjeli nagrada BET koje se dodjeljuju afroameričkim i drugim uspješnim pripadnicima manjina u području glazbe, glume, sporta itd. Rihanna je privukla pažnju odjevena u uske kožnate hlače i jaknu te štikle s tankim remenčićem.

Rihanna je izabrala model kožnatih hlača koji prianja uz nogu, a nogavice na krajevima imaju mali raspor. Upravo zbog tog raspora i dužine ovakve hlače najbolje izgledaju kada ih se nosi uz štikle. Osim toga, ovakav "izduženi" kroj hlača vizualno produžuje noge, a uz visoke potpetice taj je efekt još izraženiji.

Atraktivna pjevačica "opaki" stajling upotpunila je s crnom kožnatom jaknom stegnutom oko struka te s masivnijim dijamantnim nakitom. Kosu je svezala u polu-rep, dok je make-up bio jači, a Rihannine oči "hipnotizirale" su mačkastim izgledom.

Rihanna je na dodjeli nagrada BET održanoj u Los Angelesu uručila nagradu za životno postignuće pjevačici Mary J. Blige. U govoru u kojem je predstavila dobitnicu Rihanna je naglasila da se Mary J. Blige predstavila svijetu s potpuno novom vibrom s kojom je zauvijek izjednačila svjetove hip-hopa i R&B-ja.

Rihanna u hlačama stvorenima za nošenje uz štikle
© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba