na događaju za Fenty Hair

Rihanna unijela butter yellow trend noktiju u jesen

Autor: Žene.ba
FOTO: Instagram
Kada pomislite na jesenske manikure, vjerojatno zamišljate tamne i misteriozne boje. Čokoladno smeđa ili boja trešnja obično su izbor. Ali butter yellow nokti? To gotovo vrišti proljeće! Ne prema Rihanni.

Butter yellow trend noktiju

Šta god Rihanna nosi, neizbježno će biti u trendu, ali obično ne slijedi tradicionalni ciklus trendova. Dakle, hipotetski, ako bi pjevačica nosila butter yellow nokte tri sedmice u septembru, proglasili bismo da je taj ljetni blijedi žuti ton, zapravo, ostao relevantan za jesen. I ona je to upravo i učinila.

Čak i uz uzbuđenje oko Emmyja i međunarodnih modnih sedmica, Rihanna može proći kroz šum i privući pažnju svojim street style izgledom. Osnivačica brenda Fenty organizovala je događaj za Fenty Hair u Londonu i pojavila se u prilagođenoj butter yellow žutoj Jacquemus haljini s odgovarajućom manikurom, oživljavajući boju za jesen, prenosi ljepotaizdravlje.ba

Trend maslinastih noktiju stvarno je došao u prvi plan tokom ljeta, s bojom koja se pojavljivala na slavnim osobama kao što su Kendall Jenner, Selena Gomez i Jennifer Lopez.

Njezini kratki nokti bili su obojeni u klasičnu butter yellow nijansu i završeni gotovo neprimjetnim slojem sjaja. Ako se pažljivo pogleda na slikama, nokti imaju dodir chrome sjaja koji im daje biserno reflektirajući izgled.

Butter yellow trend aktuelan je i u jesen

Nakon što je preuzela iz Jacquemusove kolekcije za jesen/zimu 2024, Rihanna je uskladila svoju manikuru s prilagođenom haljinom u blijedo žutoj boji brenda koja se stapa s njenim ramenima.

Haljina ukrašena perjem imala je siluetu udobnog ogrtača koji je kombinirala s zlatnim pumpama i bez dodataka.

Za glamur, nosila je kosu razdvojenu sa strane u labavim, sjajnim kovrdžama, sličnim stilu koji je predstavila na New York Fashion Weeku. Zadržala je svoje signature trikove, poput trepavica i malo sjajnog sjenila, a izgled je završila crvenim sjajem za usne.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba