Kylie Jenner u fokusu

Spektakularan početak Sedmice visoke mode u Parizu: Schiaparelli izazvao oduševljenje

Autor: Žene.ba
U Parizu je započeo centralni modni događaj - Sedmica visoke mode, a prvi je defilirao brend Schiaparelli, privlačeći brojne poznate ličnosti.

Kylie Jenner je ponovno bila u centru pažnje u rozoj korzet-haljini ukrašenoj hiljadama kamenčića, kreaciji koja je istakla njezinu siluetu pješčanog sata.

Daniel Roseberry, kreativni direktor Schiaparellija, zaslužan je za njezin spektakularan styling koji je uključivao satensku puf jaknu i mrežicu preko glave, stvarajući dojam Barbie mladenke.

Doja Cat i Selma Blair su također privukle pažnju svojim outfitima - Doja Cat je nosila predimenzioniranu jaknu od svilenih "latica" s ogromnim ramenima, dok je Selma Blair izabrala "preveliko" bež odijelo upotpunjeno pletenicom u boji kose umjesto kravate.

Maria Sharapova je elegantno izgledala u klasičnim hlačama i prozirnoj dolčeviti s crnim resicama, Schiaparellijevim prepoznatljivim motivom. Osim njih, brojne druge dame su svoje lookove za Sedmicu visoke mode upotpunile s prepoznatljivim torbicama luksuznog brenda.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba