FOTO

Trendovi ravnih cipela za 2024: Savršen jesenji stil

Autor: Žene.ba
FOTO: Ilustracija
Djevojke obožavaju ravne cipele iz više razloga. Mnogi gradovi su vrlo pogodna mjesta za pješačenje, ali uvjeti na cesti često nisu idealni – stari, ispucali trotoari, brda i kockaste ulice. Osim klasičnih baletanki i Mary Jane, posljednjih se godina ističu i neki svježiji stilovi.

Trendovi ravnih cipela za jesen 2024: Šta viđamo najviše?

Trendi luksuzne patike i smeđe loafers postali su omiljeni izbori za jesen. Smeđa boja, posebno, donosi elegantan i bogat izgled svakoj kombinaciji. Ove cipele su odlična opcija za sve koji žele kombinirati udobnost i stil.

Trendovi ravnih cipela za jesen 2024: Inspiracija

Smeđe loafers

Izvinite, crne loafers. Smeđa je nova omiljena boja za cipele, a djevojke su potpuno na tom trendu. Ove loafers dodaju bogat i elegantan izgled svakoj kombinaciji, piše ljepotaizdravlje.ba

Leopard-print ravne cipele

Sve što je s leopard printom je u velikoj potražnji u svim zemljama ove sezone, a to uključuje i obuću. Par elegantnih ravnih cipela savršeno je rješenje za nošenje ovog trenda.

Suede patike

Ako želite biti udobni i izgledati chic, par suede patika će vam dati luksuzan izgled koji želite. Mnoge modne influencerice prihvataju dizajnerske stilove od Miu Miu i Dries Van Noten.

Ravne cipele s oštrim vrhom

Ravne cipele s oštrim vrhom su toliko elegantne da možda nikada nećete osjetiti potrebu da nosite štikle.

Jahačke čizme

Ako je engleski seoski stil ono što želite postići, vaša sljedeća kupovina trebala bi biti par jahačkih čizama. (Bonus poeni za kombinovanje s jahačkom jaknom.)

Brodarske cipele

Zahvaljujući Miu Miu, brodske cipele su ponovno u modi. Ovaj stil sličan loaferima donosi ležeran, preppy izgled, a izgledat ćete elegantno.

Mrežaste cipele

Mrežaste cipele i dalje su vrlo popularne među modnim influncerima, koje ih često kombinuju sa suknjama. Mrežaste baletanke su bile totalni hit ovog ljeta.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba