Moda

Zoe Kravitz oduševljava neobičnim kombinacijama

Autor: Žene.ba
profimedia-0394893147-790x526

Glumica Zoe Kravitz krenula je osvajati srca ljubitelja mode novim glamuroznim kombinacijama za crvene tepihe, kojima posljednje vrijeme često šeta povodom premijere novog filma Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.
Kći glazbenika  Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet je poznat po svojim modnim eskapadama, no ono što nas se dojmilo u njena dva posljednja modna izlaska na crveni tepih je način na koji kombinira profinjene komade.

Za londonsku premijeru je odabrala večernju haljinu u hit boji sezone, barem kada su u pitanju toalete za crvene tepihe. Svjetlucava pink haljina bez naramenica s Armani potpisom odlično joj pristaje, a više od same haljine u prvi plan su iskočile vrlo zanimljive i elegantne smaragdne naušnice, koje bi se rijetke dame odlučile kombinirati uz ovu haljinu.

Sličnu kombinaciju je odabrala za parišku premijeru. Prekrasnu crnu svjetlucavu haljinudo poda s pink mašnom, koju potpisuje Saint Laurent, odlučila je spariti s ljubičastim dijamantnim naušnicama, koje se na prvi pogled ne uklapaju idealno uz haljinu. No na drugi pogled ovakav način kombiniranja nakita s večernjim haljinama je pravo osvježenje, stoga se veselimo nadolazećim crvenim tepisima po kojima će Zoe Kravitz koračati.

Elle.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba