jesenja putovanja

Hotel u džungli: Doživite Bali u srcu Kopenhagena

Autor: Žene.ba
FOTO: Booking
U Kopenhagenu, glavnom gradu Danske smjestio se hotel u sklopu kojeg se nalazi prekrasan bazen okružen zelenilom.

Iako je Kopenhagen već sam za sebe sasvim dovoljan da ga poželimo posjetiti zbog raznih znamenitosti, muzeja, najmodernije podzemne željeznice na svijetu i još mnogo drugih atrakcija, ovaj hotel dodatna je motivacija da to učinimo već ove jeseni.

Ako ste se oduvijek htjeli otisnuti na Bali, a niste imali priliku, djelić ovog egzotičnog otoka sada možete doživjeti u srcu Kopenhagena.

Manon Les Suites oaza je s 5 zvjezdica s legendarnim bazenom s ribama u džungli i nudi tropski bijeg u gradu, piše elegant.hr

Unutarnji bazen inspiriran Balijom, s bujnom atmosferom džungle, morate vidjeti. Vaš boravak obećava iskustvo iz snova koje je doista nezaboravno. S 87 elegantnih apartmana, sadržajima za fitness, prekrasnom krovnom terasom i našim prepoznatljivim bazenom, Manon Les Suites podiže luksuz na višu razinu.

Idealno smješten u središtu Kopenhagena, samo 7 minuta hoda od Vesterport autobuske stanice i 10 minuta od Strøgeta i Tivolija, savršena je baza za istraživanje glavnih gradskih atrakcija, kombinirajući urbanu pogodnost s mirnim luksuzom.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba