Pronađite inspiraciju

Ovo su neki od najljepših bidermajera

Autor: Žene.ba
Foto: Ilustracija
Vjenčani buket je ključan element svakog vjenčanja, bez obzira na to jeste li skloniji klasičnoj, modernoj ili rustikalnoj estetici. Ako trenutno birate stil vjenčanja, nikada nije loše imati više inspiracije i ideja za savršen buket.

Na primjer, ruže su simbol ljubavi i strasti te su jedan od najčešćih odabira kad je riječ o vjenčanom buketu. Isto tako, ruže je jako lijepo kombinovati i s ostalim vrstama cvijeća, poput ljiljana, koji će buketu dati volumen i notu posebnosti.

No, za sve one koji vole nešto opušteniju, boho estetiku, rustikalni buketi s poljskim cvijećem “neuredno” složeni u buket – idealan su odabir. Mi glasamo za šarene opcije i zanimljive odabire poput eukaliptusa, lavande ili mješavine poljskog zelenila jer ćete navedenim vrstama biljaka oduševiti drugačijim buketom, koji definitivno iskače iz provjerenih okvira.

S druge strane, manje je više, a to znaju sve ljubiteljice minimalizma, koje će odabrati elegantne i sofisticirane bukete od jednog tipa cvijeća – to mogu biti bijele kale, orhideje, suncokret ili tek nekoliko ruža.

Kod biranja buketa, bitno je da stilski odgovara ostatku vjenčane dekoracije te, naravno, vjenčanici, pa kako bismo vas inspirirali i olakšali muke po odabiru, izdvojili smo nekoliko lijepih i zanimljivih buketa koji su nas oduševili na prvu!

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba