Divne kreacije

Sjajno vjenčanje Olivie Palermo i njenog partnera na desetu godišnjicu veze

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Olivia Palermo, američka influencerica koju prati 8,2 miliona ljudi na Instagramu, nedavno je oduševila svoje fanove fotografijama s dugoočekivanog svadbenog slavlja. Deset godina nakon što se udala za njemačkog modela i fotografa Johanness Huebla, par je organizovao spektakularno vjenčanje u Baden-Badenu, Njemačka.

Kao i na svom prvom vjenčanju 2014. godine, kada je nosila nekonvencionalni kašmirni top, kratke hlačice i prozirnu suknju od Carolina Herrere, Olivia je i ovaj put impresionirala svojim modnim izborom. Za ovu svečanost odabrala je tri različite kreacije brenda Giambattista Valli.

Najupečatljiviji komad bio je haljina princeza kroja s crnim detaljima, kristalima na dekolteu i naglašenim, puf rukavima koji su privukli najviše pažnje.

"Volim vjenčanja, ali nisam tipična mladenka. Moda je moja strast i uvijek tražim priliku za stvaranje novih modnih trenutaka", izjavila je 38-godišnja Olivia. Kada je došlo do odabira dizajnera, nije dvojila.

"Bilo je jasno da će to biti Giambattista Valli. Naša saradnja je dugogodišnja i bezuvjetno povjerenje koje imam u njega omogućuje mi da nosim njegove kreacije s puno samopouzdanja", otkrila je za People.

Osim bijele haljine s crnom trakom, Olivia je odabrala i zelenu mini haljinu s velikim šlepom za vrtnu zabavu, dok je posljednji outfit bio najprovokativniji - kombinacija čipkastog bralettea, suknje i voluminoznog plašta, također dizajn Giambattista Valli.

Njen suprug Johannes nosio je smoking po mjeri s večernjim sakoom i šal ovratnikom iz Hamburga. Njihovo desetogodišnje vjenčanje bilo je prava prilika za okupljanje najbližih, nadmašujući svoje prvobitno intimno vjenčanje.

"Tokom godina, planirali smo organizovati veliku svečanost, ali nikada nismo uspjeli zbog ubrzanog tempa života. Sada smo konačno imali priliku ostvariti svoje snove", priznala je Olivia za američki Vogue.

Svečanost se odvijala u predivnom Brenners Park-Hotel & Spa u Baden-Badenu, Njemačka, mjestu koje su oboje zavoljeli još od prve posjete 2012. godine.

"Razmišljali smo o mnogim lokacijama poput jezera Como ili Apulije, ali smo se na kraju vratili u Brenners Park, mjesto koje nam znači puno i koje smo odabrali s puno ljubavi", objasnila je Olivia.

Trodnevna svečanost uključivala je koktel zabavu, večeru, afterparty i ručak, pružajući gostima priliku da uživaju u svakom trenutku. Johannes je dodao: "Za prvu večer smo željeli stvoriti formalnu atmosferu kako bi svi mogli opušteno uživati tokom cijelog vikenda."

Olivia Palermo i Johannes Huebl upoznali su se 2008. godine preko zajedničkih prijatelja u New Yorku, a njihova ljubav i podrška jedno drugome trajala je deset godina, čime su proslavili svoje jedinstveno vjenčanje koje je bilo ostvarenje njihovih dugogodišnjih snova.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba