Da li je upravu?

Tata je odbio napisati pismo isprike učiteljici koju je njen sin opsovao - Dobio pohvale zbog toga

Autor: Žene.ba
FOTO: Ilustracija
Učiteljica trogodišnjeg dječaka tražila je od njegovih roditelja da pošalju pismo isprike nakon što je sin u predškoli nazvao učiteljicu uvredljivim imenom.

Tata, koji ne odobrava psovke, ali smatra da njegova obitelj nije naučila dijete toj riječi, odbija ispuniti taj zahtjev. Objašnjava da su se on i njegova supruga trudili biti objektivni roditelji i da su redovno razgovarali s dječakom o ponašanju.

Incident se dogodio kada je dječak postao frustriran zbog prolivenog ručka, a kada ga je učiteljica zamolila da očisti, on joj je odgovorio uvredom. Roditelji su se ispričali učiteljicama nakon što su saznali za situaciju i razgovarali s djetetom o korištenju ružnih riječi, što je, kako tvrde, smirilo situaciju.

Međutim, nekoliko dana kasnije učiteljice su zatražile službenu ispriku, što tata smatra pretjeranim. On je uvjeren da nije učio dijete takve riječi i da ne smatra da im duguje ispriku.

U komentarima na njegovu objavu, mnogi korisnici ga podržavaju, ističući da je školski zahtjev neprimjeren. Neki sugerišu da u pismu objasni da ne zna odakle dječak poznaje tu riječ te da ponudi da se dijete ispriča učiteljicama, što bi moglo ublažiti situaciju. Tata je frustriran i želi da škola prepozna da incident nije rezultat njihovog odgoja.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba