Zakazala čak 10 koncerata

Adele razbjesnila fanove cijenama za koncert u Munchenu: 'Za te pare mogu u Egipat!'

Autor: Žene.ba
Adele razbjesnila fanove cijenama za koncert u Munchenu: 'Za te pare mogu u Egipat!'
Foto: X

Svjetski poznata pjevačica Adele je zbog ogromnog interesovanja, umjesto prvobitno planiranih četiri, zakazala čak deset koncerata u Munchenu koje je zakazala za 2, 3, 9, 10, 14, 16, 23, 24, 30. i 31. august.

Međutim, cijene ulaznica za koncerte razbjesnile su njene brojne fanove i doveli ih u ozbiljnu dilemu vrijedi li izdvojiti toliki novac za nekoliko sati muzičkog spektakla.

Naime, cijene ulaznica za koncerte kreću se od 369.90 do 419.90 eura (stajanje), zatim od 74.90 do 119.90 (stražnja sjedišta) te od 369.90 do 399.90 eura (prednja sjedišta).

"Adele, draga, šta je s ovim cijenama? Ne mogu priuštiti 400 eura za kartu, toliko mi je dvosedmični budžet za hranu", rekla je jedna obožavateljka britanske pjevačice, te je na kraju videa otkrila da će ipak preskočiti koncert.

@taylor.kirbyy ticket reselling is absolutely ridiculous #ticketmaster #tickets #concert #adele #taylorswift #morganwallen #concerts #ticketresale ♬ Cumbia Buena - Grupo La Cumbia

"Šta sve mogu priuštiti za cijenu karte za Adele? Mjesečnu kiriju. Dva mjeseca hrane. All-inclusive putovanje u Egipat. Četiri karte za Coldplay. Tri karte za Taylor Swift. 365 Kinder Buena...", glasio je opis sa jednog TikToka.

"Ne razumijem zašto jednostavno nije napravila nekoliko stadionskih koncerata. Izmišlja. Sve mi se manje sviđa", "Planirao sam ići, ali cijene karata su bolesne. Karte za jako udaljene tribine su 300+ eura...", još su neki od komentara.