Celebrity

Adriana Lima otkrila beauty trikove kojima duguje besprijekoran izgled

Autor: Žene.ba
Adriana Lima otkrila beauty trikove kojima duguje besprijekoran izgled

Iako joj je 37 godina, ovoj bivšoj Victorijinoj anđelici na izgledu zavide i mnoge 20-godišnjakinje.

Adriana Lima već godinama slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a osim dobrim genima, svoj sjajan izgled duguje i napornom radu i trudu oko njega. Kako bi i "obične smrtnice" mogle slijediti njezin primjer, Adriana je otkrila tri glavne tajne odgovorne za njezinu ljepotu.

Hidratacija je ključ 

Osim za brz metabolizam, Adriana svakodnevno pije nekoliko litara vode i zbog izgleda svoje kože. Kako tvrdi, sa sobom uvijek ima bočicu vode i neko voće kako ne bi pokleknula i pojurila u restoran brze hrane kada nema vremena pripremiti obrok kod kuće. Uz to, ova manekenka svakodnevno koristi bogate hidratantne kreme koje dubinski hrane kožu njezinog lica i usporavaju starenje.

Obavezan doručak

Svako jutro neposredno nakon buđenja, Adriana doručkuje napitak od avokada, meda i vode koji joj daje energiju, brz metabolizam i sjajan izgled kože.

Redoviti treninzi

Kako bi održala svoju besprijekornu figuru vitkom, Adriana trenira svakodnevno. Osim kardio vježbi poput trčanja i vožnje bicikla, otkrila je da što je češće moguće odlazi u teretanu ili na trening boksa.

Index.hr