Nakon teškog razvoda

Alice Evans započinje novu fazu: Izgubila 20 kilograma i hrabro prošetala ulicama Los Angelesa

Autor: Žene.ba
Alice Evans započinje novu fazu: Izgubila  20 kilograma i hrabro prošetala ulicama Los Angelesa
Foto: Alice Evans

Bivša glumica pokazala je da se nakon tri godine mučne brakorazvodne borbe s bivšim suprugom Ioanom Gruffuddom ponovno posvetila sebi.

Bivša glumica Alice Evans, 55-godišnjakinja čiji se život raspao nakon razvoda od bivšeg supruga Ioana Gruffudda, jednim je potezom pokazala da je spremna za novi početak. U šetnji Los Angelesom pohvalila se novim izgledom, što je njen prvi korak u novom smjeru i hvatanju ukoštac sa životnim neprilikama koje su joj u jednom trenutku izgledale - nepremostivima. Naime, glumica je nedavno na Instagramu otkrila da je smršala čak 20 kilograma.

Proteklih nekoliko godina zvijezda TV serijala "Vampirski dnevnici" i filma "102 Dalmatinca", bavila se blaćenjem svog bivšeg supruga, velškog glumca Ioana Gruffudda, od kojeg se prošle godine i službeno razvela nakon 16 godina braka. No, njihova veza bila je okončana znatno prije toga: početkom 2021. objavili su da se rastaju, u martu te godine Ioan Gruffudd podnio je brakorazvodni zahtjev, a njihov razvod u anale se upisao kao jedan od najdramatičnijih u industriji showbusinessa.

Alice Evans je suprugovu odluku da započne novi život s drugom jako teško podnijela, a posebno joj je zasmetala činjenica da se 50-godišnji glumac, koji se proslavio glavnim ulogama u televizijskim serijalima "Lažljivac" i "Harrow", na snimanju u Australiji do ušiju zaljubio u devetnaest godina mlađu glumicu Biancu Wallace.