Celebrity

Amber Heard: Bolje se snalazim sa ženama

Autor: Žene.ba
Amber Heard: Bolje se snalazim sa ženama

Glumica Amber Heard pažnju javnosti privukla je nakon što je stupila u ljubavnu vezu sa slavnim glumcem Johnnyjem Deppom sa kojim je provela godinu dana u braku. Amber i Depp upoznali su se tokom snimanja filma „The Rum Diary“, a glumica je nedavno u intervjuu za jedan magazin otkrila da već duže vremena gaji sklonosti ka nježnijem polu. Heard je u intervjuu spomenula i to da je svojevremeno bila na udaru LGBTQ zajednice zbog svoje veze sa poznatim glumcem što ju je jako pogodilo.

-Imam više ukusa kada su žene u pitanju. I sreće. Ne znam šta je tačno to što me privlači, možda zdrav odnos- rekla je glumica.

https://www.instagram.com/p/BoxPHH9AYaG/?utm_source=ig_embed

Glumicu je izjavila da je tokom svoje karijere uvijek davala veliku podršku LGBTQ zajednici te ističe kako nije očekivala da će od njih dobiti brojne kritike. Amber je prije veze sa Deppom bila u petogodišnjoj ljubavnoj vezi sa fotografkinjom Tasyaom Van Ree, no njihova veza imala je buran kraj. Glumica je izjavila kako je zbog svoje seksualne orijentacije imala brojne nepristojne ponude, a jednom prilikom prijateljica ju je zamolila da izađe na večeru sa jednim poznatim holivudskim glumcem koji je gej, ne željeći otkriti o kome se radi. Kako je jednom izjavila, nikada nije krila svoju seksualnu orijentaciju, ističući da u svijetu javnih ličnosti ima mnogo onih koji se plaše govoriti o svojoj seksualnoj orijentaciji.

Nakon veze sa Deppom, Amber je bila u ljubavnoj vezi sa milijarderom Elonom Muskom, ali ni ova veza nije dugo trajala.

https://www.instagram.com/p/Bpf6fZBg_9q/?utm_source=ig_embed

Azra.ba