Celebrity

Ana Bavrka: Uozbiljila sam se u Sarajevu, jedino mogu da radim pod pritiskom

Autor: Žene.ba
Ana Bavrka: Uozbiljila sam se u Sarajevu, jedino mogu da radim pod pritiskom

Ana Bavrka u Mostaru uvijek izgleda veselije i drugačije nego drugdje. Popularnu voditeljicu, fitness instruktoricu i model sreli smo na aktivnosti "Izađi i treniraj", prije vježbanja rado je odgovorila na par pitanja za portal Klix.ba.

Kaže nam kako se promijenila, uozbiljnila, kako je promjena grada i preseljenje u Sarajevo značajno utjecalo na nju. Prije svega napredovala je u karijeri...

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=x25hZpMPRhU[/embed]

"Puno posla je rezultat tog velikog napretka. Mislim da sam se potpuno transformirala kad sam se odselila u Sarajevo, počela sam mnogo ozbiljnije da živim, da ozbiljnije shvatam svoju egzistenciju na ovoj zemlji. Nema mame, nema dečka, nema tate, braće, nikoga, sama sebi prepuštena. Grizeš, radiš, stvarno mnogo radim", kaže Ana.

Kaže da najbolje funkcioniše pod pritiskom...

"Shvatila sam zadnjih mjeseci da ja jedino mogu da radim pod pritiskom. Ako mi date viška vremena, teško da ima nešto od toga. Da si ti meni ova pitanja poslao i kazao kako imam sedam dana roka, vjerovatno ti nikad ne bi odgovorila. Pošto si me ovako na brzinu uhvatio sad ću sve da ti odgovorim (smije se). Mislim da je rad rezultirao tim napretkom, ništa drugo", izjavila je.

Stalno je u pokretu, uvijek radi, hiljade je onih koji je prate na društvenim mrežama, na Hayatu je viđamo u brojnim sadržajima.

"Show na Hayatu je jedan od razloga zašto sam u žiži interesovanja. Trudimo se da taj jedinstveni muzički show u Bosni i Hercegovini dovedemo na malo viši nivo. Koliko ćemo to uspjeti ove godine, ne znam. Ono što mogu reći je da imamo sjajne kandidate, gledajte nas", pozvala je Ana.

Rodni grad je uvijek posebna priča...

"Zbog toga što mnogo radim i ne dolazim tako često u Mostar u posljednje vrijeme. Voljela bih da mogu češće, mnogo mi nedostaje Mostar. Trenutno me hvata melanholija pošto već sutra moram za Sarajevo, a tako bih rado ostala. Ja sam meteropata, a u Sarajevu je već dosta hladno", kazala je sjetno.

Pitali smo za planove, kazala je da ćemo o tome nekad oko Nove godine, kad bude vrijeme za podvlačenje crte i planiranje.

Žene.ba