Za Vanity Fair

Anne Hathaway podijelila svoje iskustvo spontanog pobačaja

Autor: Žene.ba
Anne Hathaway  podijelila svoje iskustvo spontanog pobačaja
Foto: X

Glumica Anne Hathaway nedavno je pozirala za naslovnicu časopisa Vanity Fair te je dala intervju u kojem je otvoreno razgovarala o svojim iskustvima. Istakla je kako je imala izazova s začećem te se prisjetila traumatičnog događaja iz 2015. godine, prije rođenja svog sina Jonathana 2016. godine, te drugog sina Jacka, rođenog 2020. godine.

Kad je bila trudna sa drugim djetetom sa suprugom Adamom Shulmanom, glumica je podijelila s pratiteljima kako su oboje prošli kroz izazove neplodnosti i začeća. U julu 2019., Hathaway je na Instagramu objavila vijest o svojoj trudnoći, koristeći priliku da istakne teškoće koje je imala s plodnošću. U svojoj objavi naglasila je da nijedna od njenih trudnoća nije bila jednostavna, pružajući podršku svima koji prolaze kroz slične izazove.

U julu 2019., Hathaway je objavila na Instagramu da je ponovno trudna. "Nije za film. Šalu na stranu, za sve koji prolaze kroz pakao neplodnosti i začeća, znajte da ni s jednom od mojih trudnoća nije bilo jednostavno", napisala je uz fotografiju svog trudničkog trbuha.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Anne Hathaway (@annehathaway)

''S obzirom na bol koju sam osjećala dok sam pokušavala zatrudniti, bilo bi neiskreno objaviti nešto potpuno sretno i veselo kad znam da je priča puno nijansiranija", rekla je Hathaway o tom nezaboravnom postu. U intervjuu je pojasnila: "Dakle, kad mi je krenulo dobro, budući da sam bila i 's druge strane', htjela sam dati doznanja svojim sestrama, 'Ne moraš uvijek biti dražesna i sretna. Vidim te i bila sam ti.' Stvarno je teško nešto toliko željeti i pitati se radiš li nešto pogrešno."

Tokom vremena kada je Anne Hathaway prolazila kroz gubitak trudnoće, glumila je trudnu pilotkinju borbenog aviona u off-broadwayskoj predstavi "Grounded".

"Bila sam u predstavi i morala sam svake večeri rađati na pozornici", rekla je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Anne Hathaway (@annehathaway)

"Bilo je previše držati to u sebi dok sam bila na pozornici pretvarajući se da je sve u redu." Onda je odlučila podijeliti svoje osjećaje sa svojim prijateljima koji su je posjetili iza pozornice i iznenađujuće je otkrila koliko mnogo njih je također prošlo kroz slično iskustvo gubitka trudnoće. "Pomislila sam, gdje su te informacije? Zašto se osjećamo tako nepotrebno izolirano?" rekla je Hathaway.

"Odlučila sam da ću govoriti o tome. Ono što mi je slomilo srce, iznenadilo me i dalo mi nadu da mi je tri godine nakon otkrivanja svojih problema s plodnošću, gotovo svakodnevno, prišla uplakana žena i ja bih je samo držala, jer je nosila tu bol naokolo i odjednom to više nije bila samo njezina bol.", zaključila je glumica.