Druga godišnjica braka

Anya Taylor-Joy objavila nikad viđene fotografije s vjenčanja

Autor: Žene.ba
Anya Taylor-Joy objavila nikad viđene fotografije s vjenčanja
Foto: Instagram

Drugu godišnjicu vjenčanja s glazbenikom Malcolm McRaeom, glumica Anya Taylor-Joy obilježila je objavom nikad viđenih fotografije s njihovog tajnog vjenčanja.

 "Prije dvije godine, na prvi April, potajno sam se udala za svog najboljeg prijatelja. Čarolija tog dana ukorijenjena je u svakoj ćeliji mog bića, zauvijek. Sretna druga godišnjica ljubavi moja ... Ti si najcool", stoji u objavi na Instagram profilu glumice koja u SF spektaklu "Dina" tumači ulogu Alije Atreides. Na dugo iščekivanoj fotografiji s vjenčanja, zvijezda filma "Damin gambit" blista u Diorovoj vjenčanici prljavoružičaste boje, piše Page Six. Na korzetu njene neklasične vjenčanice izrađene po mjeri, izvezeni su cvijet i prekrasan kolibri, a mladenka prekrivena dugim veom, izgleda poput princeze iz bajke. Na drugom prizoru s vjenčanja, mladenka i mladoženja sjede na kamenoj stepenici sa svojim prijateljima dok ih je sve prekriva njen bijeli veo.

Na posljednjem prizoru s vjenčanja, glumica i njezin suprug posežu za "poslasticama izrađenim poput pravih srca", što je detalj koji je Page Six istakao. Osim toga, glumica, čiji će film "Furiosa: Mad Max Saga" otvoriti ovogodišnji Filmski festival u Cannesu, organizovala je svadbu s američkim gitaristom, klavijaturistom i pjevačem u Veneciji u oktobru 2023., kako je izvijestio Daily Mail.

Romantična objava kojom je suprugu čestitala romantičnu godišnjicu, pokazuje kako je zaista našla pravog.

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu