Popularna glumica

Anya Taylor-Joy otkrila detalje o prosidbi i tajnovitom vjenčanju s Malcolmom McRaeom

Autor: Žene.ba
Anya Taylor-Joy otkrila detalje o prosidbi i tajnovitom vjenčanju s Malcolmom McRaeom
Foto: Instagram

Anya Taylor-Joy, 28-godišnja glumica poznata po svojim ulogama u filmovima poput "Damin gambit i "Furiosa: Saga o pobješnjelom Maxu", nedavno je otkrila detalje o svojoj tajnovitoj ljubavnoj priči s muzičarom Malcolmom McRaeom. Par je prvi put javno pokazao fotografije sa svog vjenčanja na drugu godišnjicu braka, otkrivajući pritom i intimne detalje o tome kako je došlo do prosidbe.

"Dogodilo se to slučajno, sasvim slučajno... Malcolm i ja smo šetali Savannahom i našli se na autobusnoj stanici Chippewa Square, gdje su snimane legendarne scene iz filma 'Forrest Gump'. Kao veliki obožavatelji filma, sjeli smo na klupu koja nas je podsjetila na tu kultnu scenu, a onda me Malcolm iznenada kleknuo i zaprosio," otkrila je Anya Taylor-Joy u razgovoru s glumcem Chrisom Hemsworthom za magazin People.

Iako je mjesto simbolično, fanovi su primijetili da klupa na kojoj su sjedili nije originalna iz filma "Forrest Gump", koja se danas nalazi u Historijskom muzeju Savannaha u Georgiji. Unatoč tome, za Anyu i Malcolma ta gesta je imala posebnu vrijednost, a njihovu ljubavničku priču obilježili su vjenčanja koja su organizirali u New Orleansu 2022. godine te u Veneciji godinu kasnije.

"Čarolija našeg najvažnijeg dana upisana je u svaku ćelija mog bića, zauvijek. Sretna druga godišnjica ljubavi moja... Ti si najcool osoba na svijetu," napisala je Anya Taylor-Joy uz fotografiju s vjenčanja u Diorovoj vjenčanici.

Ova talentovana glumica opisala je Malcolma kao idealnog partnera s kojim može uživati u jednostavnim trenucima poput čitanja u tišini. Njihov odnos karakteriše kombinacija starih duša i neodgovornih dječijih duhova, što, kako ističe, vrlo dobro funkcioniše u njihovom zajedničkom životu.

Na njihovom vjenčanju u Veneciji, koje je okupilo 150 zvanica u prekrasnoj renesansnoj palači s pogledom na Veliki kanal, bili su prisutni brojni prijatelji i kolege, među kojima su se istakle Cara Delevingne i Julia Garner.