Celebrity

Beyoncé je napisala dirljiv esej o Michelle Obami za Time časopis

Autor: Žene.ba
Beyoncé je napisala dirljiv esej o Michelle Obami za Time časopis

Osim što je objavila epski dokumentarni film na Netflixu i prateći album od 40 pjesama, Beyoncé je našla vremena kako bi odala počast bivšoj prvoj dami Michelle Obami za godišnju listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu magazina Time.

U jednom dirljivom eseju, multi-talentirana umjetnica prisjetila se svog prvog susreta s Obamom i pohvalila je kao “sjajnu crnkinju” i “svjetionik nade”.

“Kada sam je prvi put srela, zagrlila me topla, kraljevska, sigurna žena koja je imala umirujuću smirenost, uoči historijskog prvog mandata predsjednika Obame”, napisala je Bey. (Nastupila je na njihovom inauguracijskom balu 2009. i inauguraciji 2013.)

“Način na koji je izgledala, hodala i govorila, u tom toplom, ali autoritativnom tonu, vidjeli smo od naših majki i sestara”, nastavila je. “Bila je snažna i ambiciozna i govorila je svoje mišljenje bez žrtvovanja poštenja ili suosjećanja. Za to je potrebno mnogo hrabrosti i discipline.”

Beyonce je dodala da je “počašćena da poznaje tako briljantnu crnkinju” i osjeća se “tako zahvalnom” da njezina djeca žive u svijetu u kojem Michelle Obama sjaji kao svjetionik nade koja nadahnjuje sve nas da činimo bolje i da budemo bolji. ”

Elle.hr