Celebrity

Biografija momka Kylie Jenner uskoro na Netflixu

Autor: Žene.ba
Biografija momka Kylie Jenner uskoro na Netflixu

Travis Scott bacio nas je u daleku prošlost objavom slike VHS kaseta pod nazivom ”Look Mom I Can Fly”, s reperovim licem na prednjoj strani, zajedno s logotipom Netflixa. #TBT

https://www.instagram.com/p/B1e7Rd0p6P8/?utm_source=ig_embed

”Imam nešto što bi vam se moglo svidjeti! Nađimo se ovdje. Netflix bez chilla.” Napisao je na svom Instagramu, zajedno s adresom pop up događaja u Houstonu.

https://www.instagram.com/p/B1m0yVGphzv/?utm_source=ig_embed

Rageri, Scottovi fanovi od milja, odmah su nahrlili s pregršt komentara i pojavili se po principu kud’ on okom – tud’ oni skokom. Kao što bi to učinio svaki dobar obožavatelj, događaj su podijelili na Twitteru. Na pop-up događaju djelio se ograničeni broj VHS kaseta s 60 sekundnim promotivnim video za nadolazeći Netflixov film, dok su plakati na zidovima najavili datum izlaska – 28. avgusta.

[embed]https://twitter.com/TheRealEBoogie/status/1164711619492012036[/embed]

Vrpce ”Look Mom I Can Fly” daju uvid u ono što možemo očekivati ​​od projekta s Netflixom, od trenutačnog uspjeha Scottove svjetske turneje ”Astroworld” do dokumentiranog obiteljskog života s Kylie Jenner. Na slikama VHS-ova koje su podjelili vjerni Rageri, stoji kako “Vrpca sadrži nikad viđene snimke, uključujući stvaranje Astroworld albuma, rano očinstvo, osnivanje brenda Cactus Jacka, ekskluzivne snimke turneje i još mnogo toga!”

https://www.instagram.com/p/B0_WJ5ap3gf/?utm_source=ig_embed

Obožavatelji trebaju pričekati tek još jedan dan do izlaska filma na Netflixu, a u međuvremenu pogledajte promotivni video nastavku.

https://www.youtube.com/watch?v=MZMa8DbSlcE

Elle.hr