Joe Alwyn

Bivši dečko Taylor Swift progovorio o njihovoj vezi

Autor: Žene.ba
Bivši dečko Taylor Swift progovorio o njihovoj vezi
Foto: Agencije

Joe Alwyn, britanski glumac, prvi put je javno progovorio o svojoj vezi sa Taylor Swift i teškom raskidu koji je uslijedio nakon više od šest godina zajedničkog života.

U intervjuu za londonski Times, Alvin je otvoreno pričao o izazovima s kojima se susreo tokom tog perioda.

“Nadao sam se da svako može saosjećati i razumjeti poteškoće koje dolaze sa prestankom duge, pune ljubavi, potpuno posvećene veze od preko šest i po godina. To je teško. Ono što je neobično i nenormalno u ovoj situaciji je to što je, sedmicu dana kasnije, to odjednom u javnom domenu i spoljni svijet je u stanju da se odmjeri sa tim”, počeo je glumac ispovijest.

Govoreći o medijskoj pažnji nakon njihovog raskida, Alvin je istakao kako su mediji analizirali, spekulisali i često iskrivljavali istinu.

“Tu se onda secira, spekuliše, izvlači iz oblika do neprepoznatljivosti. I istina je, do te posljednje tačke, uvijek će postojati jaz između onoga što se zna i onoga što se kaže. Pomirio sam se s tim”, dodao je Alvin.

Nije želio odgovoriti na baš svako pitanje, poput onoga je li poslušao album "The Tortured Poets Department" za kojeg fanovi vjeruju da je inspirisan upravo njihovim prekidom.

"Kada sam razmišljao o tome što ću reći u ovom intervjuu, mislio sam i vjerovao da će ljudi pokazati saosjećanje. Ovo nije direktan odgovor na vaše pitanje, ali jasno vam je želim li o ovome govoriti ili ne. Nadam se da se svi mogu poistovjetiti s takvom situacijom i razumjeti teškoće koje dolaze nakon prekida veze koja je trajala više od šest i po godina. To je jedna teška situacija s kojom se nije lako nositi", rekao je glumac.

O razlozima prekida nije želio govoriti, no nagađalo se da su ljubavnom krahu kumovale njihove međusobne različitosti koje je postalo sve teže ignorisati.

Dok je Joe Alvin i dalje samac, Taylor Swift trenutno uživa u vezi s NFL zvijezdom Travisom Kelceom.