Celebrity

Bračni par Bieber za Vogue: "Čuvali smo se do braka"

Autor: Žene.ba
Bračni par Bieber za Vogue: "Čuvali smo se do braka"

Bračni par Bieber osvanuo je na novoj naslovnici Voguea.

Hailey i Justin za cover su pozirali zagrljeni, a ona je nosila elegantnu bijelu haljinu nalik na vjenčanicu, ukrašenu svjetlucavim kamenčićima, dok je on skinuo majicu i pokazao svoje mnogobrojne tetovaže.

https://www.instagram.com/p/BtlG0GNlNzy/?utm_source=ig_embed

U fokusu na naslovnoj fotki je i Haileyn vjenčani prsten s glomaznim dijamantom koji je glamuroznija varijanata njenog zaručničkog prstena koji je također svojevremeno osvanuo na naslovnici Voguea.

Naslovnica je snimljena u Los Angelesu, i to još u decembru, a na snimanju su ih ulovili i paparazzi pa imamo i mali pregled njihovih izdanja za fotke koje će se naći unutar stranica časopisa.

A unutar stranica Voguea Justin i Hailey otkrili su pikantne detalje iz svojeg zajedničkog života.

"Brak je jako težak", priznala je Hailey i otkrila da zato već idu na terapiju za parove, a odali su i razlog zbog kojeg su se požurili vjenčati nakon samo četiri mjeseca veze.

Naime, kao uzorni kršćani Justin i Hailey čuvali su se za brak, a kada je Justinu dosadilo čekanje, odjurili su se vjenčati kod matičara. Trenutno planiraju veliko crkveno vjenčanje koje je prvo bilo zakazano za kraj januara, ali su ga ipak odlučili odgoditi. Novi datum još uvijek je nepoznat javnosti.

Index.hr