Celebrity

Britanska kraljica je izabrala Kate Middleton kao nasljednicu na važnoj funkciji

Autor: Žene.ba
Britanska kraljica je izabrala Kate Middleton kao nasljednicu na važnoj funkciji

Kate Middleton ima novi zadatak! Vojvotkinja od Cambridgea postala je nositeljicom pokroviteljstva Kraljevskog fotografskog društva. Radi se o funkciji koju je kraljica prethodno držala 67 godina.

Nova dužnost popularne vojvotkinje objavljena je istog dana kada je posjetila jednu od dobrotvornih organizacija čija je pokroviteljica, Akciju za djecu, gdje se pridružila skupini djece na fotografskoj radionici koju je vodilo jedno fotografsko društvo u Londonu.

Poznato je da Kate strastvena fotografkinja, redovito stojeći iza objektiva različitih portreta svoje obitelji i djece, što ju čini savršenom za obnašanje ove funkcije.

https://www.instagram.com/p/Bw72FBtlXmG/?utm_source=ig_embed

U maju je palača objavila divne slike kćeri vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, princeze Charlotte, kako bi obilježila njezin četvrti rođendan. Kate je obično i fotograf kada je riječ o rođendanima svoje djece te zaslužna za divne prve snimke njezinih novorođenčadi, poput one kćeri Charlotte kako nježno drži novog brata Princa Louisa 2018. godine.

https://www.instagram.com/p/BiadXx_g4z0/?utm_source=ig_embed

“Vojvotkinja ima dugogodišnji interes za fotografiju”, navodi se u priopćenju palače. “Ovo pokroviteljstvo dodatno će naglasiti blagotvoran učinak koji umjetnost i kreativnost mogu imati na emocionalno blagostanje, posebno za djecu i mlade”.

Elle.hr