Celebrity

Brooklyn Beckham je pravi frajer kojeg nije sram izvesti mamu na spoj

Autor: Žene.ba
Brooklyn Beckham je pravi frajer kojeg nije sram izvesti mamu na spoj

19-godišnji Brooklyn Beckham nije tipični tinejdžer koji se srami svojih roditelja, dapače, on je sa svojima jako povezan te često objavljuje njihove fotografije na društvenim mrežama s porukama da mu nedostaju jer je školovanja preselio u New York.

https://www.instagram.com/p/BiOLZgNDXLb/?utm_source=ig_embed

A tamo je i prije manje od tjedan dana bila njegova mama Victorija koja je u Veliku Jabuku došla pogledati Tjedan muške mode te je usput izvela sina na spoj (ili on nju, ali sasvim je svejedno).

https://www.instagram.com/p/BkV4W7sl6aZ/?utm_source=ig_embed

Ponosna mama objavila je na svojem Instagramu fotografiju s njihove večere, a samo dan nakon pohvalila se i da ima još jedan spoj s Brooklynom i to u Parizu. Tamo su zajedno bili na reviji modne kuće Dior na kojoj je Victoria nosila prozirnu svijetloplavu bluzu i jarkocrvene hlače, oboje s njenim potpisom, dok je Brooklyn bio ležeran u bijeloj sportskoj majici s printom pčela, crnim trapericama i tenisicama.

https://www.instagram.com/p/BkX6cN5lai7/?utm_source=ig_embed

No za njihov posljednji spoj, 19-godišnjak se odlučio skockati, a u ovom izdanju jako nas je podsjetio na svog zgodnog tatu Davida.

https://www.instagram.com/p/BkiYZ8slAM6/?utm_source=ig_embed

Nakon New Yorka i Pariza, mama i sin svoj treći spoj imali su u Londonu i to na koncertu Eltona Johna povodom 25 godišnjice osnivanja njegove humanitarne udruge za oboljele od AIDS-a.  Victoria je za tu prigodu obukla elegantnu crnu dugačku haljinu o proznim komadom tkanine na leđima i dubokim dekolteom, dok je Brooklyn nosio klasično odijelo s bijelom košuljom i kravatom te je, osim što nas je oborio s nogu, potvrdio da je pravi kuler kojeg nije sram družiti se sa svojom mamom.

https://www.instagram.com/p/BkilLajld43/?utm_source=ig_embed

Index.hr