Celebrity

Celine Dion je pokorila Pariz u ekstravagantnom kaputu od tila

Autor: Žene.ba
Celine Dion je pokorila Pariz u ekstravagantnom kaputu od tila

Sedmica visoke mode u Parizu slobodno bi mogao promijeniti ime u Sedmica Celine Dion.

50-godišnja pjevačica nije propustila nijednu veliku reviju u sklopu eventa te je na jednoj čak i zaplakala od ljepote predstavljenih haljina, a na svakoj je bila u centru pažnje zahvaljujući svojim odvažnim modnim odabirima. No najodvažniji je sačuvala za sam kraj.

Celine je za vikend snimljena pred hotelom u kojem je odsjela u Parizu u neobičnom crvenom kaputu načinjenom od slojeva i slojeva tila u kojem ju je bilo nemoguće promašiti.

Dramatični kaput koji je u struku stegnula crnom baršunastom vrpcom svezanom u mašnu, djelo je modne kuće Oscar de la Renta, a iako ne služi svrsi, odnosno ne štiti od hladnoće, cijena mu je vrtoglavih 3940 dolara.

No Celine nije dopustila da samo kaput vodi glavnu riječ u njenom stajlingu već je pomno odabrala i ostale komade. Prvo što upada u oči su njene sjajne crvene cipele koje je bojom uskladila s kaputom, dok je ostatak njenog outfita bio crn, ali i nimalo dosadan zahvaljujući efektnoj dugačkoj kožnoj suknji, piše Index.

Inače, društvo joj je i ovog puta, kao i tijekom cijelog boravka u Parizu, pravio 34-godišnji plesač Pepe Muñoz za kojeg se šuškalo da joj je dečko, no pjevačica je glasine opovrgnula u emisiji Lorraine.

"Mi smo najbolji prijatelji pa je normalno da se grlimo i držimo za ruke. Ne smetaju mi glasine oko toga da smo u vezi jer je on zgodan, no kada vam kažem da sam single, onda me pustite na miru", rekla je Celine koja je prije tri godine ostala udovica.

Žene.ba