Celebrity

Charliejeve anđelice nakon gotovo dva desetljeća u punom sastavu!

Autor: Žene.ba
Charliejeve anđelice nakon gotovo dva desetljeća u punom sastavu!

Novi “Charliejevi anđeli” već su na putu, no jučer je sva pozornost bila usmjerena na stari sastav. Jučer su se Drew Barrymore, Demi Moore (koja je glumila glavnu negativku u prvom dijelu) i Cameron Diaz, čije je rijetko pojavljivanje u javnosti bilo pravi poklon obožavateljima, susrele u Hollywoodu kako bi podržale Lucy Liu. Glumica je dobila svoju zvijezdu na šetalištu slavnih.

Amerikanka kineskih korijena čiji izgled prkosi starenju već godinama, za svečanu prigodu odjenula je svilenu haljinu s otvorenim ramenom cvjetnog uzorka. Cameron Diaz je pokazala svoju opuštenu stranu u trapez trapericama i bijelom sakou, dok se Drew opredijelila za laganu haljinu u boho stilu s raspuštenom kosom u dugim valovima. Demi Moore pojavila se u crno-bijeloj elegantnoj haljini s kariranim uzorkom.

Suvremene “anđele”, će odigrati Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska, u filmu koji neće biti remake već nastavak kultne špijunske sage – u filmu će gledatelji moći vidjeti reference na događaje iz 1970-ih i 2000-ih godina. A, mi vam u nastavku donosimo mali podsjetnik na prošla vremena.

https://www.youtube.com/watch?v=0lPQZni7I18

Elle.hr