Nakon blagoslova bivše supruge

Čuju se svadbena zvona: Pjevač zaprosio slavnu glumicu

Autor: Žene.ba
Čuju se svadbena zvona:  Pjevač zaprosio slavnu glumicu
Foto: X

Pjevač britanskog benda Coldplay i glavna glumica filma "Pedeset nijansi sive" su u vezi od 2017., a već neko vrijeme se šuškalo o mogućnosti njihovog vjenčanja. Krajem 2023., primijećeno je da Dakota nosi značajan prsten na lijevoj ruci, a sada je pouzdani izvor blizak paru potvrdio britanskim medijima da su se i zaručili.

Chris Martin, pjevač iz benda Coldplay, nedavno je zatražio ruku svoje dugogodišnje djevojke, glumice Dakote Johnson, s kojom je u vezi već šest godina. Informaciju je potvrdio izvor blizak paru za The Mirror. Navodno, zaruka je pozitivno prihvaćena ne samo od strane Martina, već i od strane njegove bivše supruge Gwyneth Paltrow, s kojom ima dvoje djece. Paltrow je već ranije izrazila simpatije prema Dakoti, ističući kako su od samog početka postale dobre prijateljice.

U otkobru 2023., poznata dobitnica Oscara izjavila je: "Jako je volim. Ona je preslatka, divna osoba." Sada, prema izvoru, par bi mogao postati još bliži jer su, prema tvrdnjama, već neko vrijeme zaručeni. Ipak, čini se da nisu u žurbi što se tiče planiranja vjenčanja, već jednostavno uživaju u sadašnjem trenutku.

"Od prvog dana su bili opčinjeni jedno drugim, pa je poduzimanje sljedećeg koraka, poput zaruka, bilo neizbježno. Za sada ne žure s planiranjem vjenčanja, već uživaju u radosti zaruka", dodao je izvor.