Evo šta znamo

Da li nam Lady Gaga i Bruno Mars spremaju kolaboraciju?

Autor: Žene.ba
Da li nam Lady Gaga i Bruno Mars spremaju kolaboraciju?
Foto: Instagram

Nakon što su Olimpijske igre u Parizu i najnoviji trailer za film Joker: Folie à Deux oduševili javnost, društvene mreže su se zapalile zbog intrigantnog videa koji je Lady Gaga nedavno objavila na Instagramu. U njemu, Gaga sedi za klavirom u majici sa slikom Brune Marsa, što je odmah izazvalo spekulacije o mogućoj muzičkoj saradnji između superzvijezda.

Dok je prvotno bilo lako pomisliti da je odabir majice sa slikom Brune Marsa slučajan, video jasno pokazuje da je namjera da se naglasi poznati muzičar. Bruno Mars je također podijelio ovaj video na svom Instagram story-ju, što je dodatno podstaklo glasine i uzbuđenje među fanovima.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Već neko vrijeme, fanovi su primijetili suptilne znakove koji ukazuju na moguću zajedničku pjesmu. Uključivanje Brune Marsa u Gagin video nije slučajnost, a mnogi komentari na društvenim mrežama govore o nestrpljenju za zvaničnu potvrdu ovog muzičkog dueta. Spekulacije su dodatno pojačane činjenicom da je Mars nedavno zapratio Lady Gagu na društvenim mrežama, što se često tumači kao znak nadolazeće saradnje.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

View this post on Instagram

A post shared by Bruno Mars (@brunomars)

Prema nekim medijskim izvorima, očekuje se da će misteriozna pjesma izaći već ovog mjeseca, a moguće ime pjesme je Die With a Smile. Iako ovo još uvijek nije potvrđeno službenim saopštenjem, izgledno je da će nas Gaga i Mars uskoro obradovati zajedničkim hitom.

Šta je novo kod Lady Gage?

U posljednjih nekoliko mjeseci, život Lady Gage bio je pun uzbuđenja. Osim što je najavila vjeridbu sa svojim dugogodišnjim partnerom Michaelom Polanskyjem, pjevačica je bila u centru pažnje zbog novih filmskih i muzičkih projekata.