Malibu

Dakota Johnson pokazala vjerenički prsten i tako demantovala glasine o raskidu zaruka

Autor: Žene.ba
Dakota Johnson pokazala vjerenički prsten i tako demantovala glasine o raskidu zaruka
Foto: X

Britanski portal Daily Mail nedavno je objavio da su frontman grupe Coldplay, Chris Martin (47), i glumica Dakota Johnson (34), prekinuli zaruke. Ova vijest brzo se proširila među svjetskim medijima. 

Iako je Johnson nedavno viđena bez svog smaragdnog zaručničkog prstena dok je šetala psa u Malibuu, ponovo je snimljena s prstenom dok je uživala u izlasku s prijateljima Jeremyjem Allenom Whiteom i Blakeom Leejem.

Na fotografijama iz Malibua, Johnson je nosila oversized svjetlosmeđi kaput i traperice, a smaragdni zaručnički prsten bio je vidljiv na njenom lijevom prstenjaku. Čini se da je namjerno pokazala prsten paparazzima, a glasnogovornik je kasnije demantovao vijesti o prekidu. "Priče nisu istinite. Sretni su zajedno," izjavio je glasnogovornik za Page Six, odbacujući informacije koje je Daily Mail dobio od izvora bliskog paru.

Glasine o prekidu počele su se širiti nakon što Dakota Johnson nije prisustvovala europskom dijelu Coldplayeve turneje i nije viđena s prstenom tokom ljeta. Izvor blizak paru rekao je za Daily Mail da su Chris i Dakota u posljednjih nekoliko mjeseci očajnički pokušavali spasiti svoju vezu, ali su zaključili da se odnos ne može dugoročno održati zbog njihovih različitih prioriteta i radnih obaveza. "Oboje će uvijek imati ljubavi jedno prema drugom, ali su odlučili da je najbolje krenuti dalje," izvor je rekao.

Martin i Johnson posljednji su put viđeni zajedno u junu, kada je Dakota prisustvovala Glastonbury festivalu na početku Chrisove turneje s Coldplayem "Music of the Spheres". Od tada, Johnson nije prisustvovala nijednom koncertu turneje koja završava u novembru.

Njihova veza započela je 2017. godine, nakon što su ih upoznali prijatelji. Bilo je to godinu dana nakon Martinovog razvoda s oskarovkom Gwyneth Paltrow. Iako su se zaručili prije nekoliko godina, pitanje je hoće li se njihov brak na kraju zaista ostvariti s obzirom na trenutne nesuglasice.