Fanovi oduševljeni

David i Victoria Beckham proslavili 25. godišnjicu noseći svoj kultni outfit sa vjenčanja

Autor: Žene.ba
David i Victoria Beckham proslavili 25. godišnjicu noseći svoj kultni outfit sa vjenčanja
Foto: Facebook

David i Victoria Beckham obilježili su godišnjicu braka na originalan način.

Naime, kako bi proslavili velikih 25 godina braka, par se obukao u ljubičasti outfit koji su nosili na svom vjenčanju 1999. godine. Njih dvoje su objavili zajedničku objavu na Instagramu s natpisom: "Pogledajte šta smo pronašli..."

Na fotografiji se može vidjeti kako njih dvoje sjede na kraljevskim tronovima držeći se za ruke, noseći prepoznatljivu odjeću od prije više od dvije decenije. Međutim, na najnovijim fotografijama nije bilo ni traga njihovog najstarijeg sina, Bruklina Pelca Bekama, koji je također nosio ljubičastu boju na venčanju – iako je tada imao samo četiri mjeseca.

Obožavatelji ostali oduševljeni njihovom rekreacijom fotografija.

''Sjećam se svih izdanja OK Magazina sa porodicom Beckham tokom ljeta 1999. Tako nevjerovatno vrijeme'', napisao je jedan komentator, "Reći ću svojoj djeci da su ovo kraljica i kralj Engleske", našalio se drugi komentator.

Za samu ceremoniju, Victoria je nosila bijelu haljinu bez naramenica koju je dizajnirala Vera Wang. U prethodnom intervjuu za People, dizajnerica je otkrila da je haljina četiri puta letjela između New Yorka i Londona kako bi bila napravljena.

"Ja to zovem transatlantskom haljinom", rekla je Vang tada izdanju.

Nedavno je David u jednom intervjuu otkrio da njihov brak doživljava kao nešto što će biti neizbježno.

''Uvijek sam govorio da ću, kada jednom upoznam Victoriju, uvijek biti sa njom“, rekao je za The Sun.

''Nekoliko mjeseci prije nego što smo se upoznali bio sam u inostranstvu sa reprezentacijom Engleske, a Gary Neville i ja smo bili u hotelskoj sobi i pojavio se video Spice Girls. Mislim da je to bilo 'Say You’ll Be There'. Pokazao sam na ekran i rekao mu: 'To je djevojka za mene i ja ću je imati.'

Njih dvoje su se kasnije upoznali na dobrotvornoj utakmici u salonu igrača Manchester Uniteda 1997. godine, kada je Victoria imala 22, a David 21. Vjenčali su se dvije godine kasnije.