Zna kako da uživa

Diletta Leotta uživa na medenom mjesecu sa suprugom Lorisom

Autor: Žene.ba
Diletta Leotta uživa na medenom mjesecu sa suprugom Lorisom
Foto: X

Talijanska sportska novinarka Diletta Leotta nedavno je proslavila svoje vjenčanje s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom na idiličnom Vulcanu, dio Liparskog otočja u Tirenskom moru. Ovo romantično mjesto, poznato po svojim vulkanskim ljepotama i prekrasnim plažama, sada je oaza njihovog medenog mjeseca.

Diletta je zablistala u čipkastoj vjenčanici talijanskog modnog atelijera Emé, upotpunjenoj veom i dugačkim šlepom na kojem je bila izvezena posebna poruka na engleskom jeziku. Mladoženja je odabrao klasični bijeli smoking, upotpunjen crnim hlačama i leptir kravatom. Njihovu sreću i radost prati i njihova desetomjesečna kćerkica Aria, koja je bila s njima na ovom posebnom putovanju.

Na društvenim mrežama, Diletta redovno dijeli slike s medenog mjeseca, oduševljavajući svoje milione pratilaca pričama o svakodnevnom životu i posebnim trenucima s porodicom. Njena ljubavna priča s Lorisom, koji je također ponosan otac njihove male Arie, oduševljava javnost i pokazuje njihovu snažnu vezu i posvećenost porodici.

Prije nego što je započela svoj život s Lorisom, Diletta je bila u vezi s turskim glumcem Canom Yamanom, a mediji su je povezivali i s poznatim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem. Međutim, njezina ljubavna priča s Lorisom Kariusom označava novo poglavlje u njezinom životu, ispunjeno srećom, ljubavlju i posebnim trenucima koje rado dijeli sa svojom publikom.

Ovo vjenčanje na spektakularnom Liparskom otočju i medeni mjesec na jahti prijatelja simbolizuju njihovu ljubav i početak zajedničkog života, obogaćenog ljepotama Sicilije i Tirenskog mora.