Ulaznice planule u trenu

Dua Lipa u nekoliko minuta rasprodala pulsku Arenu

Autor: Žene.ba
Dua Lipa u nekoliko minuta rasprodala pulsku Arenu
Dua Lipa

Britanska pjevačica, jedna je od najpopularnijih pop zvijezda na svijetu izazvala je ogroman interes svojim predstojećim koncertom u Puli.

U Hrvatskoj će gostovati u sklopu turneje kojom promoviše svoj nadolazeći, treći studijski album 'Radical optimism' čiji se izlazak očekuje 3. maja.

Danas su u prodaju krenule ulaznice za koncert pjevačice i kantautorice albanskog podrijetla kojeg će održati 9. juna u pulskoj Areni. Svi koji nisu htjeli propustiti njezin spektakularan nastup, a nisu se pripremili za 'brzu kupovinu' i bili među najupornijima u pravo vrijeme, možda su ostali 'kratkih rukava'. Naime, ulaznice su se rasprodale u petnaest minuta.

Prodaja je krenula u 10 sati, a već oko 10.05 više ih se nije moglo kupiti. Piše da nema ulaznica niti za jednu kategoriju. Cijene su bile 139 eura za ložu, 109 za parter, 99 za tribinu, 79 za travu, a otišle su i one of 486,5 eura za premium.

Da Dua Lipa stiže u Hrvatsku počelo se govoriti već u januaru kada su istarski mediji saznali da će muzička senzacija u Puli nastupati i to dva dana zaredom.

Za sada je poznat datum samo jednog nastupa i još uvijek nea informacija o tome hoće li pjevati i 8. juna.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)