nakon podrške Kamali Harris

Elon Musk ponudio Taylor Swift: ''Ok, pobijedila si, podarit ću ti dijete i čuvati tvoje mačke"

Autor: Žene.ba
Elon Musk ponudio Taylor Swift: ''Ok, pobijedila si, podarit ću ti dijete i čuvati tvoje mačke"
FOTO: Žene.ba

Nakon što je Taylor Swift najavila kako će na predstojećim izborima podržati Kamalu Harris, Elon Musk joj je na X-u ponudio da ju učini trudnom.

Poslije sinoćnje debate Kamale Harris i Donalda Trumpa, američka superzvijezda Taylor Swift je na svom Instagramu najavila kako će podržati kandidatkinju Demokratske stranke na predstojećim izborima 5. novembra.

U objavi, 34-godišnja pjevačica se referirala na riječi Trumpovog kandidata za potpredsjednika JD-a Vancea i potpisala se kao ljubiteljica mačaka bez djece, uzimajući u obzir kako je vlasnica tri mačke - Meredith Grey, Olivije Benson i Benjamina Buttona.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)


Njena objava uhvatila je pozornost kontroverznog poduzetnika i oca 12-ero djece Elona Muska, koji joj je na društvenoj mreži X ponudio da će joj pričuvati mačke i učiniti je trudnom.

"Dobro Taylor... Pobijedila si... Podarit ću ti dijete i čuvat ću tvoje mačke svojim životom."

Bizarnu ponudu prokomentirao je i njegov podupiratelj Ian Miles Cheong, koji je samo prokomentirao s "O moj Bože".


Za očekivati je kako Taylor Swift neće odgovoriti na ovu ponudu jer već više od godinu dana uživa u vezi s igračem američkog nogometa Travisom Kelcejem.

Ovo inače nije prvi puta da Taylor Swift podržava demokratskog kandidata za predsjednika jer je isto učinila i 2020. kada je dala glas za Joea Bidena. S druge strane, milijarder podržava kandidata republikanaca te je obećao donaciju do izbora.