Celebrity

Emily Ratajkowski pokazala dlakave pazuhe i poslala snažnu poruku

Autor: Žene.ba
Emily Ratajkowski pokazala dlakave pazuhe i poslala snažnu poruku

Manekenka Emily Ratajkowski po mnogima je jedna od najseksi žena na svijetu te je i sama svjesna da joj je njezin izgled otvorio mnoga vrata u karijeri, kako je priznala u eseju koji je objavljen u online izdanju američkog časopisa Harper's Bazaar.

Uz poduži tekst u kojem se raspisala o svojem viđenju feminizma i o pravu žena na izbor da izgledaju i ponašaju se kako god žele, pozirala je s neobrijanim pazusima te je fotkom, koja je objavljena i na Instagramu časopisa, izazvala lavinu pozitivnih reakcija.

https://www.instagram.com/p/B050tTihlac/?utm_source=ig_embed

"Svjesna sam toga da je na moj dojam o tome što znači biti žena u mlađim danima ponajviše utjecala mizoginistička kultura. Dapače, sigurna sam da i dalje utječe na moje viđenje seksepila. No ne smeta mi jer je to nešto što sam sama odabrala. Zar to i nije bit feminizma - pravo na izbor?", napisala je između ostalog Emily u eseju u kojem se prisjetila svojeg prvog susreta s pojmom "feminizam" tijekom studija na Sveučilištu UCLA.

Manekenka i aktivistica za ženska prava u eseju je progovorila i o neugodnim iskustvima s kojima se susretala zbog svojeg izraženog seksepila.

"Žene su često posramljivane ako pokazuju i prihvaćaju svoju seksualnost. No ja se osjećam najmoćnije kada sam zadovoljna sa sobom, bilo da nosim minicu ili veliku mušku trenirku. To ne mora biti jednako za svaku ženu, ali dok god je to njihova vlastita odluka, ona je i prava", napisala je Emily i zaključila: "Pružite ženama priliku da budu što god žele i naučite prihvatiti razlike. Kvragu s predrasudama!"

Index.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu