Celebrity

Eva Longoria naglasila vitku figuru stilskim trikom koji uvijek pali

Autor: Žene.ba
Eva Longoria naglasila vitku figuru stilskim trikom koji uvijek pali

Glumica Eva Longoria prije deset mjeseci rodila je svoje prvo dijete što se prema njezinoj figuri nikada ne bi moglo zaključiti.

A da je ponosna na svoje tijelo, ne skriva ni svojim modnim odabirima za svečane evente. Nakon što nas je na dodjeli nagrada Billboard prije malo više od tjedan dana oduševila u superkratkoj haljini (u kojoj je slučajno pokazala i donje rublje), 44-godišnja glumica ponovo je zablistala na crvenom tepihu.

Longoria se na eventu Global Gift Foundation Women Empowerment Luncheon u Beverly Hillsu pojavila u prljavo bijeloj haljini midi dužine kojoj je u struku dodala remen te nas podsjetila na jedan od najboljih stilskih trikova koji svaka žena treba znati.

Ističući najuži dio tijela, odnosno struk, učinila je svoju figuru vizualno još vitkijom te je stvorila i iluziju ženstvenih oblina. Ovaj trik pali baš uvijek, pa čak i kada vam, poput Evi, uopće nije ni potreban.

A glumica nas je oduševila i svojim odabirom cipela, tačnije trobojnih sandala s visokom petom koje su, vjerojatno posve neplanirano, stvorile i pravu optičku iluziju na crvenom tepihu.

Crvena potpetica na sandalama s bež i crnim remenjem savršeno se stopila s tepihom pa se na prvi pogled činilo kao da je uopće nema.

Index.hr