Čemu tajanstvenost?

Fanovi zabrinuti: Šta se događa sa Kate Middleton nakon operacije?

Autor: Žene.ba
Fanovi zabrinuti: Šta se događa sa Kate Middleton nakon operacije?
Kate Middleton / LAPRESSE

Princeza od Wallesa, Kate došla je kući nakon što se dvije sedmice oporavljala u privatnoj klinici u Londonu. Princeza je bila podvrgnuta operaciji abdomena, no detalji o njenom zdravstvenom stanju ostali su misterija.

"Princeza od Walesa vratila se u Windsor, gdje će se oporavljati od operacije. Dobro se oporavlja. Princ i princeza žele zahvaliti cijelom timu u londonskoj klinici, posebno posvećenim zaposlenicima koji su pružili svu potrebnu njegu", poručili su iz palače te dodali da je porodica zahvalna na svim dobrim željama. Iako sada odlazi na kućnu njegu, ne očekuje se da će se Kate pojaviti na svojim dužnostima u javnosti prije Uskrsa.

Tajanstvenost oko operacije princeze izazvala je komentare na društvenim mrežama, ali i veliku brigu.

Palača je odbila javnosti otkriti detalje o zdravlju princeze i operaciji, što je potaklo hiljade komentara na društvenim mrežama.

"Da, čini se vrlo nejasno. Tajanstvenost oko situacije samo potiče daljnje nagađanje. Vrlo čudno", "Čemu tolika tajanstvenost oko operacije abdomena?", "Nije mi jasno zašto sakrivaju što joj je, samo se skupljaju komentari", pišu ljudi na Instagramu.

Podsjetimo, i Katein svekar Charles je bio na operaciji prostate i kraljevska porodica je objavila detalje operacije. Zbog toga su mnogi kraljevski fanovi zabrinuti da je stanje princeze od Walesa gore nego što se želi priznati.