Celebrity

Felicity Huffman dala prvu izjavu od skandala s upisima na fakultete

Autor: Žene.ba
Felicity Huffman dala prvu izjavu od skandala s upisima na fakultete

Glumica Felicity Huffman će se izjasniti krivom za optužbe, uključujući “korištenje mita i druge oblike prijevare” u slučaju varanja na prijemnim ispitima na američkim sveučilištima koji trenutno trese tu državu. Huffman je objavila izjavu nakon vijesti o njenom izjašnjavanju o krivici, u kojoj je po prvi put javno progovorila o skandalu.

Glumica je izrazila žaljenje zbog počinjenog kaznenog djela i rekla kako će medijski linč na nju i njezinu obitelj ostaviti trajne posljedice,”Prihvatila sam svoju krivicu i osjećam duboko žaljenje i sram oko učinjenog. Prihvaćam odgovornost za moje postupke i posljedice koje su iz njih proizašle.” nadodala je, “Moja kćerka nije znala apsolutno ništa o mojim postupcima i na duboko pogrešan način sam ju izdala. Ovo je prijestup prema njoj i javnosti koju ću nositi do kraja života. Moja želja da pomognem svojoj kćeri nije izgovor za kršenje zakona ili sudjelovanje u nepoštenju.”

Dok je Felicity izjavila krivnju i žaljenje, suučesnica i njezina kolegica glumica Lori Loughlin, poznata široj javnosti iz serije “Puna kuća”, potpisivala je autograme ispred sudnice s velikim osmijehom na licu.

Elle.hr