Celebrity

Fergie odlično nosi tri ključna komada trapera - odjednom

Autor: Žene.ba

Pjevačica Fergie, punog imena Stacy Ann Ferguson, bivša članica američkog hip-hop sastava Black Eyed Peas, u zanimljivoj je modnoj kombinaciji napustila svoj njujorški hotel. Bilo je to netom nakon što je Veliku jabuku pogodilo nevrijeme koje ju je dan ranije natjeralo u podzemnu željeznicu ne bi li ondje potražila zakon. Na društvenim se mrežama nakon tog događaja dobro našalila na vlastiti račun, objavivši i video kako u glamuroznoj odjeći pjeva u vagonu vlaka.

No, dosta je bilo avanture – vratila se Fergie kući u LA i to u trostrukom traperu: skinny trapericama, traper košulji i traper jakni. Da se ne ponovi nezgoda s kišom i vjetrom, igrala je na sigurno, pa je navukla još i predimenzioniranu crnu bomber jaknu i zatvorene crne gležnjače. Sunčane naočale nije skidala s lica unatoč lošem vremenu, čak niti kasnije u zračnoj luci. S glave nije skidala ni beanie kapu koja joj je omiljena - u njoj je, naime, viđena već više puta.

Kod kuće je Fergie dočekao sinčić Axl Jack Duhamel koji je napunio četiri godine. Dječaka je Fergie dobila u braku s 44-godišnjim glumcem Joshom Duhamelom, no par si je rekao zbogom u septembru prošle godine.

Gloria.hr