Celebrity

Fotografije Britney pri izlasku iz psihijatrije

Autor: Žene.ba
Fotografije Britney pri izlasku iz psihijatrije

Otkako se svojevoljno prijavila u psihijatrijsku ustavnovu prije nešto više od mjesec dana, 37-godišnja pop princeza drugi je put zamijećena u javnosti, a kako prenosi magazin People, klinika je otvorenog tipa pa pjevačica s vremena na vrijeme izađe kako bi održala navike i vidjela se s najmilijima. Takav je slučaj bio i u nedjelju, kada je s dečkom, 25-godišnjim Samom Asgharijem, zamijećena pri izlasku iz hotela Montage na Beverly Hillsu. 'Britney je i dalje prijavljena u ustanovi', rekao je magazinu People neidentificirani izvor blizak obitelji, nastavivši kako su i prijatelji i obitelj i dalje itekako zabrinuti za stanje pjevačice.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

Fanovi su smjesta zaključili kako pjevačica izgleda katastrofalno i kako je obiteljska situacija sigurno utjecala na njezino krhko mentalno zdravlje. Podsjetimo, pjevačica pati od bipolarnog poremećaja, a njezin otac nedavno je gotovo umro od iznenadne rupture crijeva, što ju je navodno potpuno izbacilo iz kolosijeka.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

Nakon što je popularni podcast  Britney's Gram digao paniku nedavno objavivši kako pjevačicu potencijalno na psihijatriji  drže protiv volje, hashtag #freeBritney eksplodirao je na društvenim mrežama, a fanovi su čak i počeli fizički prosvjedovati. Samo dan nakon što su objavljene gore spomenute fotografije, fanovi su organizirali prosvjed ispred gradske vijećnice u West Hollywoodu. Naime, Britneyin otac Jamie ima zakonsko skrbništvo nad njome, što se njezinim obožavateljima nikako ne sviđa. Smatraju da je se tretira kao bankomat i kako je očeva kontrola uzrok njenih psihičkih poteškoća.

 | Author: ProfimediaPROFIMEDIA.

Story.hr