Celebrity

Fotografije o kojima se priča: Amal Clooney kao studentica

Autor: Žene.ba
Fotografije o kojima se priča: Amal Clooney kao studentica

Lijepoj Libanonki, Amal Alamuddin, uspjelo je ono što niti jednoj svjetskoj ljepotici (a bilo ih je puno koje su se jako trudile) nije - odvesti pred oltar zakletog neženju i jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu te s njime osnovati obitelj.

Danas su ona i George Clooney ponosni roditelji blizanaca Alexandera i Elle te uživaju u njihovom odrastanju, a Amal plijeni pažnju medija gdje god da se pojavi.

Zato su fotografije iz njezine mladosti, u doba kada je diplomirala pravo izazvale veliku pažnju javnosti, jer eto svi zanima kakva je Amal bila prije nego je upoznala Georgea.

6d420d1b77f3abb00500

Osim fotograije s dodjele diploma, na kojoj Amal pozira u togi i na glavi nosi periku kakvu tradicionalno nose suci i odvjetnici u Velikoj Britaniji, no unatoč tom 'demode' dodatku  Amal je izgledala lijepo i atraktivno. Osim toga, na Instagramu postoji nekoliko fotografija iz Amalinih studentskih dana, na kojima pozira u potpunosti bez šminke, a na kojima je jasno vidljivo da je buduća supruga Clooney, prirodna ljepotica sa zaraznim osmijehom - s kojim je uostalom i osvojila neodoljivog Clooneya.

https://www.instagram.com/p/vjp-NfPgTZ/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

https://www.instagram.com/p/vjpz8hPgSe/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/vjqcw-vgWd/?utm_source=ig_embed

Slikovni rezultat za amal clooney

Cosmopolitan.hr