Celebrity

Francuska glumica prekršila dress code i ukrala show na crvenom tepihu u Cannesu

Autor: Žene.ba
Francuska glumica prekršila dress code i ukrala show na crvenom tepihu u Cannesu

Jedan od najglamuroznijih događaja u godini definitivno je Filmski festival u Cannesu, i to zahvaljujući strogim pravilima odijevanja za crveni tepih.

Dress code za muškarce je crno odijelo i kravata, odnosno leptir-mašna, te glamurozne haljine i visoke potpetice za žene, a pravila se moraju pridržavati čak i fotografi na crvenom tepihu.

No da su ova, kao i svaka druga pravila tu kako bi se kršila, prošle je godine dokazala Kristen Stewart koja je na crvenom tepihu demonstrativno skinula štikle i prošetala bosa, a ove godine je "najbuntovnija" bila francuska glumica Marion Cotillard.

43-godišnja oskarovka potpuno je zaobišla dress code te se na premijeri filma Matthias Et Maxime pojavila u kombinaciji crnog crop topića i kratkih hlača koja izgleda kao sportski kompletić.

Outfit je začinila raskošnim nakitom te je preko svega prebacila poderani plašt od trapera s potpisom modne kuće Balmain, a na nogama je nosila neobične crne gležnjače s otvorenim prstima.

Očekivano, neprimjereno izdanje glumice privuklo je najviše pažnje na crvenom tepihu posebice njezini razgoljeni trbušnjaci, iako ih je pokazala i dan prije.

Ipak, za premijeru filma La Belle Epoque složila je puno elegantniji te primjereniji outfit s halter topićem i voluminoznom dugačkom suknjom

Index.hr