Beograd

Gdje se nalazi Selma Bajrami? Njen story otvara brojna pitanja

Autor: Žene.ba
Gdje se nalazi Selma Bajrami? Njen story otvara brojna pitanja
Screenshot: Instagram

Bh. pjevačica Selma Bajrami danas je doživjela veliku neprijatnost na aerodromu u Beogradu.

Ona je zadržana na aerodromu kada je pokušala ući u Srbiju, nakon čega je navodno vraćena u Sarajevo.

Bivši šef srbijanske Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin je potvrdio da je on zabranio Selmi Bajrami ulazak u Srbiju i to nakon što je objavljen snimak na kojem Selma na nastupu pjeva "Valle Kosovare" i pokazuje dvoglavog orla.

"Ne možete pokazivati simbole Velike Albanije i uzimati novac u Srbiji. Kome je Velika Albanija ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA-e, izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi, ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provjere", rekao je za Tanjug.

Ipak, Selma Bajrami je zaintrigirala javnost i pratitelje posljednjom objavom na Instagramu.

Ona je podijelila snimak vožnje Beogradom, uz pjesmu Halida Bešlića - "Beograđanka", što je pokrenulo novu polemiku o tome gdje se zapravo trenutno nalazi bh. pjevačica?

O tome će se vjerovatno više znati tokom večeri ili ujutru, ali ono što svakako treba istaći je da je Selma u više navrata rekla da nije nacionalista i da ovim postpukom nije mislila ništa loše.