Na gradilištu nove vile

Gisele Bündchen prvi put uhvaćena u društvu svog novog partnera

Autor: Žene.ba
Gisele Bündchen prvi put uhvaćena u društvu svog novog partnera
Foto: X

Nedugo nakon što je prvi put javno otkrila detalje o svojoj novoj ljubavi, prelijepa manekenka snimljena je sa Joaquimom Valenteom.

Gisele Bündchen, jedna od najljepših i najuspješnijih manekenki svijeta, nastavlja dalje nakon razvoda od bivšeg supruga. Nedavno je uhvaćena s dečkom, Joaquimom Valenteom, ispred gradilišta svoje nove rezidencije u Miamiju. Valente, 36-godišnji jiu-jitsu trener, pratio ju je dok su provjeravali napredak radova. Gisele je bila prirodna, bez šminke, obučena u komotne traperice i košulju, upotpunivši izgled udobnim Oran natikačama brenda Hermès. S druge strane, njen dečko opredijelio se za kratke hlače i tamnu majicu, ostavljajući dojam opuštenosti unatoč jednostavnom izboru odjeće. 

Prošle je godine, Gisele Bündchen opisala svog sadašnjeg partnera, Joaquima, na malo drugačiji način. Iako nije iznijela njegovo ime, istakla je da je to prvi put da se viđa s nekim ko joj je bio prijatelj te da je vrlo iskren i transparentan. Ipak, prije godinu dana, dok je još bila u procesu razvoda, opisala je vrijeme koje provodi s Joaquimom na drugačiji način. Naglasila je da je on njen učitelj te da cijeni njegovu energiju, posebno s obzirom na to da je razvedena.

Valentinovo je bilo posebno za Gisele Bündchen i Joaquima Valentea ove godine. Njih dvoje su, kako je izvijestio Daily Mail, otkrili svoj odnos ljubeći se na opuštenom izlasku u Miamiju. Joaquim ju je nježno zagrlio i privukao sebi, što je bio prizor koji je izmamio osmijeh na lica mnogih. Njihovi poljupci označili su javno priznanje njihovog novog ljubavnog statusa. Sada su, osim ljubljenja, podijelili i odgovornosti, pri čemu je Joaquim preuzeo ulogu provjeravanja gradilišta. Bilo je očito da su bili svjesni mogućnosti da ih fotografi mogu uhvatiti u tom trenutku.

Budući da su Gisele Bündchen i Joaquim Valente dugo skrivali svoju romansu, počele su se širiti glasine o tome da je njihova veza započela mnogo prije nego što je javnosti priznata. Također su se pojavile tvrdnje da je Gisele prevarila Toma Bradyja sa Joaquimom. Međutim, majka 14-godišnjeg Benjamina i jedanaestogodišnje Vivian, koje je dobila tokom trinaestogodišnjeg braka s bivšom zvijezdom američkog nogometa, opovrgla je te spekulacije.

"To su laži", rekla je 43-godišnja bivša anđelica Victoria's Secreta za The New York Times, dodajući da se žene često suočavaju s glasinama o nevjerstvu od svojih (bivših) partnera.

"To je nešto što se događa mnogim ženama koje se krive jer su imale hrabrosti izaći iz nezdrave veze, pa su označene kao nevjerne.