To je laž!

Gisele Bündchen odgovorila na glasine da je varala Toma Bradyja

Autor: Žene.ba
Gisele Bündchen odgovorila na glasine da je varala Toma Bradyja
Tom Brady i Gisele Bündchen

Otkako se doznalo za razvod manekenke Gisele Bündchen i bivše NFL zvijezde Toma Bradyja, kruže glasine kako je ona njega varala. Ona je sada prvi put odlučila odgovoriti na te tračeve.

"To je laž", rekla je Gisele na glasine da je Toma prevarila s Joaquimom Valenteom, svojim instruktorom borilačkih vještina s kojim je sada u vezi. Dodala je kako mrzi tračeve.

"Stvarno ne želim od svog života napraviti tabloid. Ne želim se otvoriti svemu tome", dodala je Gisele u razgovoru za The New York Times. Osvrnula se i na kritike s kojima se suočila od razvoda. "To je nešto što se događa mnogim ženama koje se okrivljuju kada imaju hrabrosti napustiti nezdravu vezu, odmah se etiketiraju kao nevjerne", kaže.

Napominje da niko ne može znati što se događa između dvije osobe iza zatvorenih vrata. Govorila je i o svojoj novoj vezi. "Ovo je prvi put da sam s nekim ko mi je prije bio prijatelj. Vrlo je drugačije. On je pošten i vrlo transparentan", rekla je, prenosi Index.

Bündchen i bivša NFL zvijezda Tom Brady podnijeli su zahtjev za razvod 28. oktobra 2022. nakon 13 godina braka. Bivši par ima dvoje djece - sina Benjamina Reina (14) i kćer Vivian Lake (11). Brady (46) također ima sina Jacka (16) iz prethodne veze.

Vezu s Joaquimom započela je u junu prošle godine. "U vezi su od juna. Idu sporo. Ispočetka su bili dobri prijatelji. Ona je vrlo privatna po tom pitanju i htjela je sve držati u tajnosti dok se ne upoznaju", rekao je ranije izvor za People.

Drugi izvor potvrdio je da su se osjećaji Bündchen i njezinog trenera razvili dok su bili samo prijatelji. "Bio joj je velika utjeha dok je prolazila kroz razvod. Njihovo je prijateljstvo postalo romantično nakon razvoda", kaže drugi izvor.