Celebrity

Gisele Bundchen: Srušio mi se svijet kad mi je suprug rekao da čeka dijete sa bivšom djevojkom

Autor: Žene.ba
Gisele Bundchen: Srušio mi se svijet kad mi je suprug rekao da čeka dijete sa bivšom djevojkom

Kada vide Brazilku Gisele Bundchen, prvo svi pomisle da živi savršen život. No, Gisele ima svoje probleme i teške trenutke kao i sve druge žene, što je potvrdila u svojoj biografiji „Lessons: My Path to a Meaningful Life“. Doskora najveća zvijezda među supermodelima i najplaćenija manekenka na svijetu, koja se od profesionalne manekenske karijere oprostila prije dvije godine, prvo je priznala da je u periodu svoje mladosti prolazila teške psihičke faze, zbog kojih je čak razmišljala o samoubistvu. Zahvaljujući ljekarima, uspjela je konce života uzeti ponovo u svoje ruke. Osim ovih detalja iz svog privatnog života Gisele je u knjizi opisala i trenutak kada je saznala kako njen sadašnji suprug, igrač američkog fudbala Tom Brady, čeka dijete s bivšom djevojkom.Podsjećamo, Gisele i Tom su u braku od 2009., i imaju dvoje djece, sina Benjamina Reina (8) i kćerku Vivian Lake (5). Par se upoznao i zaljubio na slijepom sastanku koji su im organizirali zajednički prijatelji.

Image result for Bridget Moynahan

Na početku veze, piše Gisele, suočila se s velikim problemima. Nakon samo dva mjeseca veze, Tom joj je priznao kako je njegova bivša djevojka, glumica Bridget Moynahan (47), zvijezda filma “Djevojke iz Coyote bara ” i TV serije “Plava krv”,  trudna i da čeka njegovo dijete. Bridget je ostala u drugom stanju krajem 2006. godine, malo prije prekida s Tomom. Par se razišao nakon dvije godine veze.

Related image
Bilo mi je teško. Svi mediji su pisali o tome. Svijet mi se u sekundi okrenuo naopačke. Bilo je to teško razdoblje, ali danas se osjećam blagoslovljeno što je Tomov sin John Edward, koji danas ima 11 godina, dio mog života – kazala je Gisele.
Azra.ba