Celebrity

Gisele Bundchen: Žena koja je najduže uspjela zadržati holivudskog zavodnika

Autor: Žene.ba
Gisele Bundchen: Žena koja je najduže uspjela zadržati holivudskog zavodnika

Zanosna Brazilka bila je  jedan od najpoznatijih Victoria’s Secret modela, a i danas na pragu 40-tih na izgledu joj zavide i neke mlađe žene.

Na savršenoj liniji, Gisele može zahvaliti jogi i pravilnoj ishrani, a na besprijekornom izgledu sigurno može zahvaliti i stabilnom privatnom životu. . Naime, manekenka je od 2009. godine u sretnom braku sa sportistom Tomom Bradyjem s kojim ima dvoje djece, a par i dan danas izgleda jednako zaljubljeno kao i prvog dana.

https://www.instagram.com/p/Bo4B8rLFQOH/?utm_source=ig_embed

Par se počeo viđati u decembru 2006. godine kada ih je spojio zajednički prijatelj. U pitanju je bio spoj na slijepo, a upravo je Tom manekenki vratio vjeru u ljubav nakon bolnog prekida s holivudskim glumcem Leonardom DiCaprijem.

https://www.instagram.com/p/BmBJMlnlq57/?utm_source=ig_embed

Gisele i Leonardo  u vezi su bili pet godina, od 2000. do 2005. U to vrijeme oni su bili najpopularniji par, a glumac je učinio sve kako bi impresionirao slavnu manekenku. Primjetio ju je tokom  jedne revije te poslao cvijeće, međutim prvi pokušaj udvaranja nije uspio, jer je ona u to vrijeme bila u vezi s modelom Scottom Barnhillom. Gisele je u međuvremenu prekinula vezu, a onda ju je s Oskarovcem spojio zajednički prijatelj. U to vrijeme, Leonardo se viđao s bogatašicom Paris Hilton, ali prekinuo je taj odnos kako bi bio slobodan za Gisele.

https://www.instagram.com/p/BlS_dDBFIYN/?utm_source=ig_embed

Azra.ba